Adana Yöresi Türküleri - Her Sabah Her Sabah Çıkın Göklere Şarkı Sözleri

Adana Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Her Sabah Her Sabah Çıkın Göklere şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Adana Yöresi Türküleri - Her Sabah Her Sabah Çıkın Göklere Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Adana Yöresi Türküleri - Her Sabah Her Sabah Çıkın Göklere Şarkı Sözleri

Her sabah her sabah çıkın göklere
Uçun bizim ele gidin durnalar
Durnalar oy oy
Konun bahçelere de konun bağlara
Meyva meyva alın tadın durnalar
Aman aman oy

Geçer iken o yari sorun Maraş�tan
Aligayasına konun bu baştan
Bu baştan oy oy
Saraycık beline varınca işten
Toplansın edebin udun durnalar
Aman aman oy

Adana Yöresi Türküleri - Her Sabah Her Sabah Çıkın Göklere Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Adana Yöresi Türküleri - Her Sabah Her Sabah Çıkın Göklere Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Adana Yöresi Türküleri - Her Sabah Her Sabah Çıkın Göklere Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Adana Yöresi Türküleri - Her Sabah Her Sabah Çıkın Göklere Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Adana Yöresi Türküleri - Her Sabah Her Sabah Çıkın Göklere Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Adana Yöresi Türküleri - Her Sabah Her Sabah Çıkın Göklere şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;