Alcest - Écailles De Lune (part I) Türkçe Şarkı Sözü Çevirisi

Alcest şarkıcısının popüler şarkılarından Écailles De Lune (part I) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Alcest - Écailles De Lune (part I) Türkçe Şarkı Sözü Çevirisi sitemize 10 Ekim 2019 Perşembe tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Alcest - Écailles De Lune (part I) Türkçe Şarkı Sözü Çevirisi

La lumière de juillet s'eteint sur les grèves et songeur, je laisse mes pensées se perdre à l'horizon flamboyant.

La rumeur des vagues m'apaise, je profite de cet instant précieux, invitant la chaude brise marine à raviver mes sens alanguis.

Hanté par le mirage des jours heureux j'attends que naissent au large les échos de la nuit.

Mes pensées se noient à l'horizon.


Temmuzun ışığı kıyılardan çekiliyor ve dalgın, düşüncelerimin çarpıcı ufukta kaybolmalarına izin verdim.

Dalgaların mırıltısı beni sakinleştiriyor, bu değerli anın keyfini çıkarıyorum, sıcak sahil esintisini tembel duyularımı canlandırması için çağırıyorum.

Daha mutlu günlerin yanılsamaları tarafından ele geçirildim, gecenin yankılarının denize ulaşmasını bekliyorum.

Düşüncelerim ufukta boğuldu.

Alcest - Écailles De Lune (part I) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Alcest - Écailles De Lune (part I) Türkçe Şarkı Sözü Çevirisi hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Alcest - Écailles De Lune (part I) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Alcest - Écailles De Lune (part I) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Alcest - Écailles De Lune (part I) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Alcest - Écailles De Lune (part I) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;