Ayben - Araba (ayben Bölümü) Şarkı Sözleri

Ayben şarkıcısının popüler şarkılarından Araba (ayben Bölümü) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Ayben - Araba (ayben Bölümü) Şarkı Sözleri sitemize 1 Kasım 2014 Cumartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Ayben - Araba (ayben Bölümü) Şarkı Sözleri

Top kimlerde bekler sağlam bekler ne mıc ayben de kafiyeler sapır sapır dökülür bu dilden hayır gelmezki bitmiş pilden, mikrofon bana emanet kimden yerden geçtim geçmem serden kaçmak isteyeceksin ama nerden benim adım ayben korkun benden geriye dönen yok gidilen yerden maval okumak isteyen yokki senden sonra gelecek dertler benden dökülen yaraları topla yerden yediğin goller fazla birden eksikleri toparlarsın içten değil bu söylediklerim ben içten bayram değil neden öptü enişten.

Ayben - Araba (ayben Bölümü) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Ayben - Araba (ayben Bölümü) Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Ayben - Araba (ayben Bölümü) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Ayben - Araba (ayben Bölümü) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Ayben - Araba (ayben Bölümü) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Ayben - Araba (ayben Bölümü) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;