Aydınlı Fatma Hanım - Müzeyyen'in Geydiği Al Değil Pembe Şarkı Sözleri

Aydınlı Fatma Hanım şarkıcısının popüler şarkılarından Müzeyyen'in Geydiği Al Değil Pembe şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Aydınlı Fatma Hanım - Müzeyyen'in Geydiği Al Değil Pembe Şarkı Sözleri sitemize 9 Kasım 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Aydınlı Fatma Hanım - Müzeyyen'in Geydiği Al Değil Pembe Şarkı Sözleri

Müzeyyen'in geydiği al değil pembe
Vallah billah baygın Müzeyyen gönlüm var sende

Müzeyyen'im kalk gidelim dağlar ardına
Dağlar ardı gülistanlık gel gir koluma

Müzeyyen'in geydiği al değil yeşil
Aç kapıya baygın Müzeyyen her yanım üşür

Müzeyyen'im kalk gidelim dağlar ardına
Dağlar ardı gülistanlık gel gir koluma

Aydınlı Fatma Hanım - Müzeyyen'in Geydiği Al Değil Pembe Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Aydınlı Fatma Hanım - Müzeyyen'in Geydiği Al Değil Pembe Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Aydınlı Fatma Hanım - Müzeyyen'in Geydiği Al Değil Pembe Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Aydınlı Fatma Hanım - Müzeyyen'in Geydiği Al Değil Pembe Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Aydınlı Fatma Hanım - Müzeyyen'in Geydiği Al Değil Pembe Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Aydınlı Fatma Hanım - Müzeyyen'in Geydiği Al Değil Pembe şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;