Bayburt Yöresi Türküleri - Çini De Bilezik Kolunda Kolunda Şarkı Sözleri

Bayburt Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Çini De Bilezik Kolunda Kolunda şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Bayburt Yöresi Türküleri - Çini De Bilezik Kolunda Kolunda Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Bayburt Yöresi Türküleri - Çini De Bilezik Kolunda Kolunda Şarkı Sözleri

Çini de bilezik kolunda kolunda
Sallanır harman yolunda yolunda

Yeni de çıktı kestanenin fıstığı
Yorulmuşam ver arkama yastığı

Yeni de çıktım şu dağlara hayladım
Nazlı yari gurbet ele yolladım

Gurbet eldir koç yiğidin vatanı
Aramazlar gurbet elde yiteni

Bayburt Yöresi Türküleri - Çini De Bilezik Kolunda Kolunda Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Bayburt Yöresi Türküleri - Çini De Bilezik Kolunda Kolunda Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Bayburt Yöresi Türküleri - Çini De Bilezik Kolunda Kolunda Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Bayburt Yöresi Türküleri - Çini De Bilezik Kolunda Kolunda Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Bayburt Yöresi Türküleri - Çini De Bilezik Kolunda Kolunda Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Bayburt Yöresi Türküleri - Çini De Bilezik Kolunda Kolunda şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;