Buray - Sevdalar Sevdalar (mecnun) Şarkı Sözleri

Buray şarkıcısının popüler şarkılarından Sevdalar Sevdalar (mecnun) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Buray - Sevdalar Sevdalar (mecnun) Şarkı Sözleri sitemize 20 Şubat 2019 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Buray - Sevdalar Sevdalar (mecnun) Şarkı Sözleri

Buray'ın 2016 yılında çıkardığı albümünde 12 şarkı yer alıyor. Albümde yer alan Mecnun ya da Sevdalar sevdalar olarak bilinen şarkısının sözlerini sizler için hazırladık. Ayrıca youtube platformunda Buray fanları tarafından hazırlanmış olan, Kore dizisini klip gibi kullanan videoyu da sizler için bu şarkımıza eklemiştik daha önce. Dizinin adını merak edenler için The Legend of the Blue Sea. Şimdi de şarkı için çekilen resmi video klibi de sizlerle paylaşıyoruz.
 
Bir gülüşünle başladı
Yüreğimde fırtına
Bana hiç danışmadan
Aşk kapımda

Sen bahara ahenk veren
Sarmaşık yediveren
Güneşimde can bulup
Sarılsan

Yar ne olur dokun bir kere
Yüreğim yaprak döküyor
Beni görsen sensiz
Halim sonbahar

Tenin sokulur yakınlarıma
Dokunur dudaklarıma
Ah hayalin yetmiyor
Gel ol yanımda

Sevdalar sevdalar
Bir güler bir ağlar
Nasıl güzellik Allah’ım
Kalbe zarar

Gitsem mi kalsam mı?
Mecnun’a sorsam mı?
Kül olur ateşe dayanmaz
Bu şehir yanar

Buray - Sevdalar Sevdalar (mecnun) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Buray - Sevdalar Sevdalar (mecnun) Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Buray - Sevdalar Sevdalar (mecnun) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Buray - Sevdalar Sevdalar (mecnun) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Buray - Sevdalar Sevdalar (mecnun) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Buray - Sevdalar Sevdalar (mecnun) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;