Burdur Yöresi Türküleri - Bir Gelin Gördüm Harman Yerinde Şarkı Sözleri

Burdur Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Bir Gelin Gördüm Harman Yerinde şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Burdur Yöresi Türküleri - Bir Gelin Gördüm Harman Yerinde Şarkı Sözleri sitemize 9 Kasım 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Burdur Yöresi Türküleri - Bir Gelin Gördüm Harman Yerinde Şarkı Sözleri

Bir gelin gördüm harman yerinde
Taramış zülfünü kirman elinde
Arzumanım kaldı ince belinde
İnce bellerine kurban olayım

Bir sabah vaktinde düştüm yollara
Ayrılık çantasını aldım ellere
Sen düşürdün beni dilden dillere
Tatlı dilerine kurban olayım

Burdur Yöresi Türküleri - Bir Gelin Gördüm Harman Yerinde Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Burdur Yöresi Türküleri - Bir Gelin Gördüm Harman Yerinde Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Burdur Yöresi Türküleri - Bir Gelin Gördüm Harman Yerinde Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Burdur Yöresi Türküleri - Bir Gelin Gördüm Harman Yerinde Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Burdur Yöresi Türküleri - Bir Gelin Gördüm Harman Yerinde Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Burdur Yöresi Türküleri - Bir Gelin Gördüm Harman Yerinde şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;