Cengaver - Kurban Bayramı Şarkı Sözleri

Cengaver şarkıcısının popüler şarkılarından Kurban Bayramı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Cengaver - Kurban Bayramı Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Cengaver - Kurban Bayramı Şarkı Sözleri

çakmadıgın islere ayak atmayı bıraksana bak futbol neyse ama rapi en iyisi bıraksanalan bir baksana haline hareketlerin yapmacık müzik yok özünde inan görülüyor apaçık siyah beyaz neyine rape gerek var beyne sende bulunmadıgına göre az aşagı egilde görelim ask hikayeni yoksa hepsi hikayemi cengaverin sikayeti göstersin hidayeti ya rapı anma vede sahipsiz sanma dinle cengaverin eline düşüpte yanma daha dün sürtüyordun surda burda hayvan artık durma burda yaylan kurda kuşa yem yaparım lan sen kim ben kim soluyor bak rengin o beşpara etmez sözlerin engin para icin degıl beni yapmaz müzik zengin kendimin ben sevdigim icin soylerim ve senin gibilerinin titlerini cizerim her birinin cigerini sökerim ve yerim sapka takmakla rapci olunsaydı madendeki beyler simdi hepsi büyük sairdi egolu haraketler sözleri anlam verseydi bügün boksörlerin dedikleri sözler besteydi bir stop ha artık takılma sen hip hopa bir tokat bu parca sana olan piskopat seninkisi ümitsiz bir durum ben biri vurdum seni durdurdum (2) kurban bayramı kesicegiz davarları ucsun kafaları bugun deselim yaraları (5)

Cengaver - Kurban Bayramı Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Cengaver - Kurban Bayramı Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Cengaver - Kurban Bayramı Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Cengaver - Kurban Bayramı Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Cengaver - Kurban Bayramı Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Cengaver - Kurban Bayramı şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;

Diğer Cengaver Şarkı Sözleri