Çocuk İlahileri - Al Çocuğum Bu Gülü Şarkı Sözleri

Çocuk İlahileri şarkıcısının popüler şarkılarından Al Çocuğum Bu Gülü şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Çocuk İlahileri - Al Çocuğum Bu Gülü Şarkı Sözleri sitemize 24 Aralık 2019 Salı tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Çocuk İlahileri - Al Çocuğum Bu Gülü Şarkı Sözleri

Al çocuğum bu gülü sun sevgili Resule yayılsın her gönüle severek yaşat gülü
Al çocuğum bu gülü güllerin en özünü sevginin büyüsünü severek yaşat gülü
Ey gönüllerimize ışık veren Efendilerin Efendisi sevgili Peygamberim. Eğer insanlar senin şefkatini bilseydi ve seni tanısaydı, bahçelerde güller solmaz, bu kavgalar olmazdı. İnsanlar senin şefkatini hissetselerdi hiçbir çocuk yetim ve boynu bükük kalmazdı. Sen baba, sen dede olurdun çocuklara. Bayram sevinci olurdun yoksullara. Seni bilen çocuklar kavga etmez, kardeşçe oynardı. Tıpkı Hasan ve Hüseyin gibi. Sen aramızdan ayrıldığın gün sevgiyi kardeşliği unuttu gönüllerimiz. Sen aramıza dönersen son bulur hasretimiz. Güllerinle bahçemiz renklendi benim canım Peygamberim.
Al çocuğum bu gülü at savaşın üstüne başlasın barış günü severek yaşat gülü
Al çocuğum bu gülü güllerin en özünü sevginin büyüsünü severek yaşat gülü

Çocuk İlahileri - Al Çocuğum Bu Gülü Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Çocuk İlahileri - Al Çocuğum Bu Gülü Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Çocuk İlahileri - Al Çocuğum Bu Gülü Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Çocuk İlahileri - Al Çocuğum Bu Gülü Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Çocuk İlahileri - Al Çocuğum Bu Gülü Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Çocuk İlahileri - Al Çocuğum Bu Gülü şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;