Enbe Orkestrası - Ara Ne Olursun (ft. Tuana Türkay, Behzat Gerçeker) Şarkı Sözleri

Enbe Orkestrası şarkıcısının popüler şarkılarından Ara Ne Olursun (ft. Tuana Türkay, Behzat Gerçeker) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Enbe Orkestrası - Ara Ne Olursun (ft. Tuana Türkay, Behzat Gerçeker) Şarkı Sözleri sitemize 17 Şubat 2015 Salı tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Enbe Orkestrası - Ara Ne Olursun (ft. Tuana Türkay, Behzat Gerçeker) Şarkı Sözleri

Kader diyorlar ya inanmam inanmam
Ben yazmışım seni en sol yanıma
Kabul et unutamadın yerimi hiç dolduramadın
Gururundan arayamadın ara ne olursun
Zaman geçerse geçsin hep en güzel yerimdesin
Sen benim her şeyimsin dön ne olursun

Enbe Orkestrası - Ara Ne Olursun (ft. Tuana Türkay, Behzat Gerçeker) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Enbe Orkestrası - Ara Ne Olursun (ft. Tuana Türkay, Behzat Gerçeker) Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Enbe Orkestrası - Ara Ne Olursun (ft. Tuana Türkay, Behzat Gerçeker) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Enbe Orkestrası - Ara Ne Olursun (ft. Tuana Türkay, Behzat Gerçeker) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Enbe Orkestrası - Ara Ne Olursun (ft. Tuana Türkay, Behzat Gerçeker) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Enbe Orkestrası - Ara Ne Olursun (ft. Tuana Türkay, Behzat Gerçeker) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;