Hekimhan Yöresi Türküleri - Trenin Yolları Demir Değil Mi Şarkı Sözleri

Hekimhan Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Trenin Yolları Demir Değil Mi şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Hekimhan Yöresi Türküleri - Trenin Yolları Demir Değil Mi Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Hekimhan Yöresi Türküleri - Trenin Yolları Demir Değil Mi Şarkı Sözleri

Trenin yolları demir değil mi
Treni yürüten kömür değil mi
Hekimhana gitmek ömür değil mi
Onun için arz eyleyim sılayı

Malatyadan her gün tren vızılar
Hasta düştüm ciğerim sızılar
Hekimhanda kaldı körpe kuzular
Onun için arz eylerim sılayı

Hekimhan Yöresi Türküleri - Trenin Yolları Demir Değil Mi Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Hekimhan Yöresi Türküleri - Trenin Yolları Demir Değil Mi Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Hekimhan Yöresi Türküleri - Trenin Yolları Demir Değil Mi Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Hekimhan Yöresi Türküleri - Trenin Yolları Demir Değil Mi Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Hekimhan Yöresi Türküleri - Trenin Yolları Demir Değil Mi Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Hekimhan Yöresi Türküleri - Trenin Yolları Demir Değil Mi şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;