Madonna - Love Profusion Türkçe Şarkı Sözü Çevirisi

Madonna şarkıcısının popüler şarkılarından Love Profusion şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Madonna - Love Profusion Türkçe Şarkı Sözü Çevirisi sitemize 12 Eylül 2015 Cumartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Madonna - Love Profusion Türkçe Şarkı Sözü Çevirisi

Çok fazla soru var * Bir tek çözüm yok * Dirilmek yok * Çok fazla karmaşa var * Ve sen bana sevgi bolluğunu hissettiriyorsun * Bilmemi sağlıyorsun * Ve sevgi titreşiminin * Parlamasını sağlıyormuş gibi hissetmemi sağlıyorsun * Çok fazla seçenek var * Hiç teselli yok * İlüzyonlarımı kaybettim * Tek istediğim bir açıklama * Koro: Ve sevgi bolluğu * Hissetmemi sağlıyorsun * Hissetmemi sağlıyorsun * Bilmemi sağlıyorsun * Ve sevginin yönünü * Hissetmemi sağlıyorsun * Parlamamı sağlıyorsun * Hissetmemi sağlıyorsun * Parlamamı sağlıyorsun * Seni tenimin altında saklıyorum(x4) * Hiç anlayış yok * Gerçek yalnızlık var * Çok fazla yıkım var * Benim istediğim bir kutlama * Ve biliyorum kendimi kötü hissedebilirim * Kötü bir ruh halinde olduğumda * Dünya çok üzgün görünebiliyor * Sadece sen benim iyi hissetmemi sağlıyorsun * Seni tenimin altında saklıyorum(x (korox1) * Seni teminin altında saklıyorum(x * Ve biliyorum kendimi kötü hissedebilirim * Kötü bir ruh halindeyken * Dünya çok üzgün görünebilir * Sadece sen benim iyi hissetmemi sağlıyorsun.

Madonna - Love Profusion Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Madonna - Love Profusion Türkçe Şarkı Sözü Çevirisi hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Madonna - Love Profusion Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Madonna - Love Profusion Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Madonna - Love Profusion Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Madonna - Love Profusion şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;