Malatya Yöresi Türküleri - Bir Garip Başınan Kaldım Arada 1 Şarkı Sözleri

Malatya Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Bir Garip Başınan Kaldım Arada 1 şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Malatya Yöresi Türküleri - Bir Garip Başınan Kaldım Arada 1 Şarkı Sözleri sitemize 17 Şubat 2015 Salı tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Malatya Yöresi Türküleri - Bir Garip Başınan Kaldım Arada 1 Şarkı Sözleri

Bir garip başınan kaldım arada
Dü aleme hayran eyler hak beni
Olanca varımı verdim talana
Ya bir ulu bezirgan eyler hak beni

Her gördüğüm kara yüze bes demem
Olur olmaz ademlere dost demem
Sadık yar isterim yalancı istemem
Gerçek ise kurban etsin hak beni

Malatya Yöresi Türküleri - Bir Garip Başınan Kaldım Arada 1 Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Malatya Yöresi Türküleri - Bir Garip Başınan Kaldım Arada 1 Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Malatya Yöresi Türküleri - Bir Garip Başınan Kaldım Arada 1 Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Malatya Yöresi Türküleri - Bir Garip Başınan Kaldım Arada 1 Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Malatya Yöresi Türküleri - Bir Garip Başınan Kaldım Arada 1 Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Malatya Yöresi Türküleri - Bir Garip Başınan Kaldım Arada 1 şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;