Mazhar Fuat Özkan (mfö) - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da Şarkı Sözleri

Mazhar Fuat Özkan (mfö) şarkıcısının popüler şarkılarından Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Mazhar Fuat Özkan (mfö) - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da Şarkı Sözleri sitemize 1 Kasım 2014 Cumartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Mazhar Fuat Özkan (mfö) - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da Şarkı Sözleri

Bu sabah yağmur var İstanbul'da
Gözlerim dolu dolu oluyor bilinmez niye
Anne sözü dinler gibi masum
Ağladım bu sabah
Günler dayanılmaz oldu
Senden uzak olunca
Martılar mahzun oldu onlar bile ağladılar
Şarkılarda düşünmek seni bana getirmez ki
Seni bana getirmez ki

Mazhar Fuat Özkan (mfö) - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Mazhar Fuat Özkan (mfö) - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Mazhar Fuat Özkan (mfö) - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Mazhar Fuat Özkan (mfö) - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Mazhar Fuat Özkan (mfö) - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Mazhar Fuat Özkan (mfö) - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;