Mehmet Özata - Bize Onu Anlat Şarkı Sözleri

Mehmet Özata şarkıcısının popüler şarkılarından Bize Onu Anlat şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Mehmet Özata - Bize Onu Anlat Şarkı Sözleri sitemize 19 Şubat 2020 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Mehmet Özata - Bize Onu Anlat Şarkı Sözleri

Sahralar zalimlere olan öfkesinden mi kızgın, yoksa Ashabın bedeninden akan kanlar mı yangın. Sen söyle ey Bedir. Sen söyle ey Uhud. Mekke yolların dile gelsin. Bize onu anlatsın. Sevdasını haykırsın. Güzelliğini anlatsın ümmetine. Ay mübareğin nurunu anlatsın. Karanlık çöl gecelerine. Kokusunu anlat güllere. Ama solmak bilmeyenlere. Çünkü o kışı olmayan bir bahar. Bütün çiçekler birleşse yine de yine de ondan kokar. Tebessüm edişini anlat. Rahmet bakışlarını. Şefkatindeki ilacını. Mü'minlere olan gözyaşını. Bize onu anlat. Ey Hazreti Hatice. Annelerin annesi. Efendimizin kutlu tesellisi. Nasıl sadık olduğunu anlat. Anlat ki şimdi zevcelerine ihanet eden zinadan hayâ etmeyen biçareler secdelere kapansın. Gözyaşıyla Allah'a yalvarsın ve emanet edilen eşlerine nimet nazarıyla baksın.
Bize onu anlat. Ey Hazreti Hamza. Sen ki Allah'tan başkasına boyun eğmeyen bir yüreksin Ona nasıl kalkan olduğu anlat. Anlat ki yıllardır uyuyan kalpler bir şahlanışla dirilsin Gözlerden perdeler insin. Kılıçlar Allah için bilensin. Efendimizi anlat bizlere. Ey Hazreti Bilal. Kırbaçlar bedeninde yara açtıkça kamçılanan imanını Muhammed demenin tadını anlat varlığın sultanını. Şimdi ezanlar okunurken kulaklarımız duymaz oldu. Alınlarımız secdeden uzak. Söyleyin bizlere ne oldu. Ey kalp ey göz ve kulak. Bize onu anlat. Ey Hazreti Osman. Hayâlı imanlı gençlere iffetli kızlar nasıl nikâhlanır anlat anlat ki haramları seven kalpler yerinden sökülsün. Yasakları çiğneyen gözler hakiki gençler görsün. Kızlarını dünyalıklara değişen hainler Rasulullahtan ders alsın. Hatalarını anlayıp onalar sahip çıksın. Bize onu anlat. Ey dünya. En kıymetli misafirin kimdi. En çok Allah'ı kim sevebildi. Üzerindeki toprağa basan en yürekli yak kime aitti. Haydi söyle haykır âlemlere. Ahmed diye. Varlığımın sebebi sensin diye.

Mehmet Özata - Bize Onu Anlat Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Mehmet Özata - Bize Onu Anlat Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Mehmet Özata - Bize Onu Anlat Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Mehmet Özata - Bize Onu Anlat Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Mehmet Özata - Bize Onu Anlat Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Mehmet Özata - Bize Onu Anlat şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;