Mehmet Toksoy - Hergele Şarkı Sözleri

Mehmet Toksoy şarkıcısının popüler şarkılarından Hergele şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Mehmet Toksoy - Hergele Şarkı Sözleri sitemize 9 Mayıs 2018 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Mehmet Toksoy - Hergele Şarkı Sözleri

Boşver tüm hergeleleri bana beatimi akıt ve ver geri geri. Kim deli deli boş ryhmı s.keyim, çok kasma b.ktansın fame olmuş yine çok yazmış gay. İşte bu diyor ergen fan bey, sanıyo bu g.t kendini Marley, çek bisikletini bu flow Harley,piyasan geberdi kayboldun g.t çekinme barları tam doldur. Arkandakiler fan boydur bunu werseüne girdiğim an koydum, flowlar üstüne kamyondur g.t rakıyı bırak sen çay doldur, bence bir kreşe de kaydol sen boş çelik görünen bir naylonsun.
Piyasanıza neden girmediğimi sana anlatıcam bak bilmediği. Yıllardan beri kendi başımayım, üç beş kişiyle istediğimi sana anlattım rapi silmediğimi, bilmiyorlar bizi dinlediğini, pavyondan çıkan akıbetini geri sokan adama bir bak, girmem iyi mi ? Dinleyicimlerim kalıp gibidir her sene bir kişi ekleniyor lan, sayılar sakın ha yanıltmasın, herkesi s.kmemi beklemiyorlar. Bu kulvar küçük sende bir yol al, zaten durumun bence bipolar, U.S.A markalı döndü bidona yine fake abin gibi sende git ona…

Nakarat x2 :
Soldan gelecek koldan girecek yoldan geri çık kovboy, ondan beri pek koymam delice yosman deli ben çok fark atmam, olmaz biri tek ondan geri pek toylar diyecek Toksoy condenseri çek çok dans edicek yoktan gelecek tüm fırsatlar.

Daha nasıl mı anlatayım,başka türlü kafa patlatayım mı ? Benden olsun ama feyz alırmı g.te çok dayandı rap yak bu feymi, bak bu beyni sana, farklı teybi kana karıştır aptal saf kokeyni. Çek yakamdan al saf köpeğini bitch sen kazandın al tak göbeğine bunu bak bileğime rapi taktir eyle yine vakti geldi tabi farklı gane'e girip al bu değil mi sana kastı beyni yine çok zorlama tepin aslı neyle al baskı böyle gelir astım ölme bana hasmı söyle faka bastın öyle yine kastı sövmek ona pas mı tövbe bunu farklı görmek ona az bu gömlek !
Pardon, daldık öyle sana her yanın bücür kahramanlar. Old mu new mi sana çok bu değil mi ? Bak yeraltında çok saklanan var aman alttan alma bana bak dadanma sana patlatan da kafan akbabanda para bas yalandan ama laftan anlamadın az kalanda yok pastadan pay !
Çoktan tantanan vasat piyasan kayıp ve vasıfsız dolu, yoktan kastım al bu rapi aktaramıyorsan takılsın boru, çok fanım yok on yıldan beri bunu kaldıramıyorsan asılsın boyun, eski okulun da eskisiyim artı toy fanlara sor ‘'Nasılsın koçum?'
Nakarat x2 :
Soldan gelecek koldan girecek yoldan geri çık kovboy, ondan beri pek koymam delice yosman deli ben çok fark atmam, olmaz biri tek ondan geri pek toylar diyecek Toksoy condenseri çek çok dans edicek yoktan gelecek tüm fırsatlar.

Mehmet Toksoy - Hergele Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Mehmet Toksoy - Hergele Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Mehmet Toksoy - Hergele Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Mehmet Toksoy - Hergele Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Mehmet Toksoy - Hergele Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Mehmet Toksoy - Hergele şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;