Melihat Gülses - Akşam Yine Gölgenle Sabah Etti Bu Gönlüm Şarkı Sözleri

Melihat Gülses şarkıcısının popüler şarkılarından Akşam Yine Gölgenle Sabah Etti Bu Gönlüm şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Melihat Gülses - Akşam Yine Gölgenle Sabah Etti Bu Gönlüm Şarkı Sözleri sitemize 4 Aralık 2014 Perşembe tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Melihat Gülses - Akşam Yine Gölgenle Sabah Etti Bu Gönlüm Şarkı Sözleri

Akşam yine gölgenle sabah etti bu gönlüm
Akşam da her akşam gibi ah etti bu gönlüm
Bilmem ne kabahat ne günah etti bu gönlüm
Akşam da her akşam gibi ah etti bu gönlüm

Melihat Gülses - Akşam Yine Gölgenle Sabah Etti Bu Gönlüm Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Melihat Gülses - Akşam Yine Gölgenle Sabah Etti Bu Gönlüm Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Melihat Gülses - Akşam Yine Gölgenle Sabah Etti Bu Gönlüm Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Melihat Gülses - Akşam Yine Gölgenle Sabah Etti Bu Gönlüm Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Melihat Gülses - Akşam Yine Gölgenle Sabah Etti Bu Gönlüm Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Melihat Gülses - Akşam Yine Gölgenle Sabah Etti Bu Gönlüm şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;