Mustafa Canan - Matem Şarkı Sözleri

Mustafa Canan şarkıcısının popüler şarkılarından Matem şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Mustafa Canan - Matem Şarkı Sözleri sitemize 18 Mart 2020 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Mustafa Canan - Matem Şarkı Sözleri

Hiçbir zaman Medine bu kadar karanlık olmamıştı ve kâinat o iki gün kadar değişmemişti. Biri kâinat sultanını geldiği gün, diğeri dünyadan ayrıldığı gün. İşte o gün kâinatın en hüzünlü günüydü. Bu kadar ağlamamıştı Hz. Fatıma. Sema ağlamamıştı. Yer gök bu kadar inlememişti. Gökten miydi bu düşüş Allah'ım. Kimin boynuna sarılmalı, kiminle ağlamalı, hem şehri derdim kim demeli?
Dünya göğündeki saf saf melekler Cebrail'e taziyeye giderler
Cehennemdi Azrail tüm melekler Habib-i Ekrem'den izin isterler
Bu gün Ömer Ali Bekir'im ağlar, Bilal'in dilini bir düğüm bağlar
Kâinat şehrinde büyük matem var bugün Efendimin gidiş günüdür
****
Bugün ashabın hayattan usandı Medine şehri viraneye döndü
Kızgın çöller gözyaşlarıyla sulandı bugün Efendimin gidiş günüdür
Bu gün Ömer Ali Bekir'im ağlar, Bilal'in dilini bir düğüm bağlar
Kâinat şehrinde büyük matem var bugün Efendimin gidiş günüdür

Mustafa Canan - Matem Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Mustafa Canan - Matem Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Mustafa Canan - Matem Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Mustafa Canan - Matem Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Mustafa Canan - Matem Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Mustafa Canan - Matem şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;