Mustafa Canan - Ya Baki Şarkı Sözleri

Mustafa Canan şarkıcısının popüler şarkılarından Ya Baki şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Mustafa Canan - Ya Baki Şarkı Sözleri sitemize 13 Mart 2020 Cuma tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Mustafa Canan - Ya Baki Şarkı Sözleri

Çoktur benim cürm-ü günahım affeyle beni yüce Allah'ım
Çalacak hiçbir kapı yok ki senden gayrı yoktur ilâhım
Bu dünya acı çöl sahraki senden daha kimim var ki
Çalacak hiçbir kapı yok ki sensin ya Bâkî entel Bâkî
****
Merhamet ya Rab şu nâçâra kapındayım yüzüm kapkara
Çalacak hiçbir kapı yok ki mağfiret ya Rab günahkâra
Bu dünya acı çöl sahra ki senden daha kimim var ki
Çalacak hiçbir kapı yok ki sensin ya Bâkî entel Bâkî
****
Rabbim ben ki seyidinden kaçmış bir köle misali yıllar sonra sana döndüm. Senden mağfiret diliyorum. Eğer beni kabul etsen mağfiret edip affetsen zaten o senin şanındandır. Çünkü sen Rahman ve Rahim'sin. Eğer kabul etmezsen kabul etmezsen senin kapından başka hangi kapıya gideyim. Senden başka bir Rab bir ilâh yok ki ona gidilsin. Rabbim.

Mustafa Canan - Ya Baki Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Mustafa Canan - Ya Baki Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Mustafa Canan - Ya Baki Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Mustafa Canan - Ya Baki Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Mustafa Canan - Ya Baki Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Mustafa Canan - Ya Baki şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;