Polemick - Gündüzü Görmeden Şarkı Sözleri

Polemick şarkıcısının popüler şarkılarından Gündüzü Görmeden şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Polemick - Gündüzü Görmeden Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Polemick - Gündüzü Görmeden Şarkı Sözleri

Sen kimsin ya da ben kimim isime gerek yok biz topraktan ibaretiz ve dilsiz olanı sen kör olanı ben sağır olanı
bu hayata derdini anlatmak çok zor her şeyi bırakıp ilerlemek işin kolay yolu kim seçer bunu bozar oyununu rotasız gemide bir kaptan selam sana çiçek suyum kalmadı seni hayata döndürmek için gözyaşım yeter mi söyle bana kimseye kalmaz bu dünya çek sahte hayat hurafe her şeyden bir ders çıkar o zaman gündüzü görmeden güneşi sevme..

Güneşi kaybedip ışığı mumla arama bak bana yanlış olmadan doğruyu bilemem ben kalbi kaybedip duvarda aşk arama yazık sana gündüzü görmeden güneşi sevemem ben.

Yıldızları ipe bağlasam çeksem çeksem kendime doğru sensiz ben oturup ağlasam çözsem çözsem nerde bu doğru iki kelimede saklanan şu mutluluk yeri geldi çok uzakta sandım iki adım ötemde bir ömür yatar bende ki değerin nefesin kadar ama anlamadın sen bildiklerine inandın bazen kalbe zarardın sen beni benden alan tek etken olmana rağmen aldın kalbini çektin gittin yine boşluğa doğru uykularım yine küstü bana olsun elbet güneş doğar zifiri karanlık dünyama..

Güneşi kaybedip ışığı mumla arama bak bana yanlış olmadan doğruyu bilemem ben kalbi kaybedip duvarda aşk arama yazık sana gündüzü görmeden güneşi sevemem ben.

Polemick - Gündüzü Görmeden Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Polemick - Gündüzü Görmeden Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Polemick - Gündüzü Görmeden Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Polemick - Gündüzü Görmeden Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Polemick - Gündüzü Görmeden Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Polemick - Gündüzü Görmeden şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;