Sagopa Kajmer - Neden Bu Kadar Çok İçiyorsun ? Şarkı Sözleri

Sagopa Kajmer şarkıcısının popüler şarkılarından Neden Bu Kadar Çok İçiyorsun ? şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Sagopa Kajmer - Neden Bu Kadar Çok İçiyorsun ? Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Sagopa Kajmer - Neden Bu Kadar Çok İçiyorsun ? Şarkı Sözleri

Neden bu kadar çok içiyorsun ??

Hıııımmm…. Şarap damarlarında hiç eksik olmuyor.Günün birinde beynin bi el bombası gibi patlıcak.
Kuvvetli bir iradem var.İrade güç demektir.Evet işte buna güç denir.

Bu yüzden mi bizden korkuyorlar.
Onları istediğimis gibi gebertebildiğimiz için korkuyorlar.

Onları öldürme hakkına sahip olduğumuz için bizden korkuyorlar.Suç işleyen birini cezanlandırabiliyoruz.Adamı öldürttürüp kendimizi iyi hissedebiliyoruz.Aslında buna güç denmez .Adalet denir.Güç farklı bişeydir.

ÖLDÜRME YETKİSİNE SAHİP OLUPTA ÖLDÜRMÜYORSAN GÜÇLÜSÜNDÜR.

Demek sence güç bu…

İşte GÜÇ bu… GÜÇ buna denir……

Sagopa Kajmer - Neden Bu Kadar Çok İçiyorsun ? Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Sagopa Kajmer - Neden Bu Kadar Çok İçiyorsun ? Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Sagopa Kajmer - Neden Bu Kadar Çok İçiyorsun ? Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Sagopa Kajmer - Neden Bu Kadar Çok İçiyorsun ? Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Sagopa Kajmer - Neden Bu Kadar Çok İçiyorsun ? Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Sagopa Kajmer - Neden Bu Kadar Çok İçiyorsun ? şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;