Sancak - Gücün Kalmadımı Şarkı Sözleri

Sancak şarkıcısının popüler şarkılarından Gücün Kalmadımı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Sancak - Gücün Kalmadımı Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Sancak - Gücün Kalmadımı Şarkı Sözleri

Nakarat: Gücün kalmadımı hadi konuş ama O sakat anladımı hadi sorun ona Dayanır mutlaka elimi tut ve kal Düşeni öldürürler burada Sancak verse : Rap müzik ve bak dilimde (beatforte) mikrofon elimde rap dilimde (beatforte) hadi be mantık aramam artık İstesende zor mu beklemek te zor bu hooo Gün gelir döner bu devran derdik hep içimizden Küfür ederdik oysa kalabalıktı bu sessizlik her bi kafadan rap çıkardı bizse kulağı kapalı tıkalı akılı atma kenara dünya yeniden adamım oldu İşin aslı (bu rap) yaşanası (bu rap) üstündeki (bu rap) içindeki (bu rap) akıldaki (bu rap) sakıncalı bu rap değil ahh çok iyi be f*ck that Mağlubiyete az mı kaldı Gözlerinde fer yatar ve kalkamazdı öç içinde hep çakaldı anladınmı Herkesin bi hakkı vardı konuşmak için son bi şanstı Benimse son sözüm şu yankılandı (shit)

Sancak - Gücün Kalmadımı Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Sancak - Gücün Kalmadımı Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Sancak - Gücün Kalmadımı Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Sancak - Gücün Kalmadımı Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Sancak - Gücün Kalmadımı Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Sancak - Gücün Kalmadımı şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;