Sedat Uçan - Neredesin Anam Şarkı Sözleri

Sedat Uçan şarkıcısının popüler şarkılarından Neredesin Anam şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Sedat Uçan - Neredesin Anam Şarkı Sözleri sitemize 20 Ocak 2020 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Sedat Uçan - Neredesin Anam Şarkı Sözleri

Ayaklarının altındadır cennet seninde, beni getirdin bu günlere, ne aşk ne de dünya var gözümde, sözün de benim için bir senettir ana, sahra çölünde de ben hasret sana, Yusuf gibi bir tekmeyle nasıl düştün durma anlat bana ana, masalın sonunda iyi çocuk kimmiş şunu baştan söyle. Bu böyle insanlık dramı.
Neredesin anam seni özlerim geleceksin diye yolun gözlerim
Anam anam anam ey canım anam bilmiyorum hangi derdime yanam anam
Nasihatın bana altındır ana, var mı öyle terkedip gitmek beni, çekip gitmek söyle.

Sedat Uçan - Neredesin Anam Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Sedat Uçan - Neredesin Anam Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Sedat Uçan - Neredesin Anam Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Sedat Uçan - Neredesin Anam Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Sedat Uçan - Neredesin Anam Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Sedat Uçan - Neredesin Anam şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;