Sinan Akçıl - Demesinler (feat. Melda) Şarkı Sözleri

Sinan Akçıl şarkıcısının popüler şarkılarından Demesinler (feat. Melda) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Sinan Akçıl - Demesinler (feat. Melda) Şarkı Sözleri sitemize 20 Şubat 2019 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Sinan Akçıl - Demesinler (feat. Melda) Şarkı Sözleri

Sinan Akçıl 2018 yılında DMC etiketiyle Güzel Şeyler adlı albümünü çıkardı. Bu albümde Demesinler ve Seni Böyle Sevmediler adlı 2 şarkıya yer vermiştir. Demesinler şarkısını MElda ile birlikte seslendirdi ve video klip çekti bu şarkı için. Çok başarılı bir çalışma olarak göze çarpan bu şarkının video klibi, daha 1 gün dolmadan oldukça yüksek bir izlenmeye ulaşmıştır. Şarkı ile alakalı yorumlarınızı duymak isteriz.
Ne kadar bağırsam sesimi duyan olmadı,
Bir tek beni hep ayrılanlar anladı...
Fenayım bu aralar,
Kalbimde bu yaralar,
Sensiz kapanmayacak,
Dönmezsen bu aralar,
Aşk mutlu yanını nasıl açıklayacak?
Demesinler bir aşk daha yarım kaldı,
Demesinler sonu bu hep aynı hadi dön gel,
Ama dön gel
Sussun artık ne olur söyleyenler kötü şeyler,
Demesinler bir aşk daha yarım kaldı,
Demesinler sonu bu hep aynı hadi dön gel,
Ama dön gel
Sussun hepsi ne olur söylesinler güzel şeyler...

Sinan Akçıl - Demesinler (feat. Melda) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Sinan Akçıl - Demesinler (feat. Melda) Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Sinan Akçıl - Demesinler (feat. Melda) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Sinan Akçıl - Demesinler (feat. Melda) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Sinan Akçıl - Demesinler (feat. Melda) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Sinan Akçıl - Demesinler (feat. Melda) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;