Sinan Akçıl - Mucize (feat. Ferah Zeydan) Şarkı Sözleri

Sinan Akçıl şarkıcısının popüler şarkılarından Mucize (feat. Ferah Zeydan) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Sinan Akçıl - Mucize (feat. Ferah Zeydan) Şarkı Sözleri sitemize 20 Şubat 2019 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Sinan Akçıl - Mucize (feat. Ferah Zeydan) Şarkı Sözleri

Son dönemde çıkardığı her şarkı hit olan Sinan Akçıl, bu kez söz ve müziğini yine kendisinin hazırladığı slow türde bir şarkı ile karşımızda. Bu şarkıyı seslendirirken Sinan Akçıl'a Ferah Zeydan eşlik ediyor. Biz şarkının başarılı olacağını düşünüyoruz, şarkı hakkında sizlerin de değerlendirmelerinizi bekliyoruz.
Mucize…
Sen son bir kez dinle,
Adım adım büyür aşkım
Sen yine duyguyu aştın,
Aşkını adını senle ilk defa duydum,
Ben
Gel hadi seni içimden kopar at
Var mı böyle becerin? Sensin ecelim…
Mucize, dedikleri 3 hece
Ben sana aitim her gece
Ölsem de söylemem ki kimseye
Gel hadi evlen benle…
Mucize dedikleri 3 hece,
Ben sana aitim her gece,
Söyledim bilmem ki kaç kere
Bitmiyor şarkın bende…
Mucize
Söz & Müzik: Sinan Akçıl
Düzenleme: Erhan Bayrak
Yönetmen: Burcu Kıratlı Akçıl

Sinan Akçıl - Mucize (feat. Ferah Zeydan) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Sinan Akçıl - Mucize (feat. Ferah Zeydan) Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Sinan Akçıl - Mucize (feat. Ferah Zeydan) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Sinan Akçıl - Mucize (feat. Ferah Zeydan) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Sinan Akçıl - Mucize (feat. Ferah Zeydan) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Sinan Akçıl - Mucize (feat. Ferah Zeydan) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;