Sungurlu Yöresi Türküleri - Öte Dönder Ben Görmeyim Yüzünü Şarkı Sözleri

Sungurlu Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Öte Dönder Ben Görmeyim Yüzünü şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Sungurlu Yöresi Türküleri - Öte Dönder Ben Görmeyim Yüzünü Şarkı Sözleri sitemize 27 Ekim 2014 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Sungurlu Yöresi Türküleri - Öte Dönder Ben Görmeyim Yüzünü Şarkı Sözleri

Öte dönder ben görmeyim yüzünü
Duydum yalanını tutmam sözünü
(aman aman aman)
Git eski yarine söyle nazını
Benim naz çekmeğe halim kalmadı
(aman aman aman)

Evlerinin önü bir büyük dere
Kız gurban olayım eviniz nere
(aman aman aman)
Dünür göndermedim kız baban vere
Bu yandan gel benim gülüm bu yandan
(aman aman aman)

Sungurlu Yöresi Türküleri - Öte Dönder Ben Görmeyim Yüzünü Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Sungurlu Yöresi Türküleri - Öte Dönder Ben Görmeyim Yüzünü Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Sungurlu Yöresi Türküleri - Öte Dönder Ben Görmeyim Yüzünü Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Sungurlu Yöresi Türküleri - Öte Dönder Ben Görmeyim Yüzünü Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Sungurlu Yöresi Türküleri - Öte Dönder Ben Görmeyim Yüzünü Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Sungurlu Yöresi Türküleri - Öte Dönder Ben Görmeyim Yüzünü şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;