Abdulkerim Tiryaki - Gidiyorum Buralardan Şarkı Sözleri

Abdulkerim Tiryaki şarkıcısının popüler şarkılarından Gidiyorum Buralardan şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Abdulkerim Tiryaki - Gidiyorum Buralardan Şarkı Sözleri sitemize 27 Aralık 2019 Cuma tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Abdulkerim Tiryaki - Gidiyorum Buralardan Şarkı Sözleri

Gidiyorum buralardan bir yol çizdim hayalimde gözlerden uzak yapayalnız bir diyarda çaresizlik ve gözyaşlarım arkamda sızlayan yüreğim yanı başımda gidiyorum buralardan.
İçimde garip bir hüzünle sensizliğin verdiği bir acıyla hayalimde beklediğim mutlulukla yaşlı gözlerim buruk kalbimle gidiyorum buralardan.
Yağmur bulutu gibi kararsa da içim güneş doğarken dinse de acım aldığım her nefeste düğümlense de yüreğim seni unutmamak için gidiyorum buralardan.
Hayallerime güneş doğmasın diye karanlıklar beni bırakmasın diye sensizliğin verdiği ızdırap bitmesin diye bütün umutlarım ölsün diye olmayacak ümitler solsun diye isyanlarım son bulsun diye gidiyorum buralardan.
Aldığım her nefeste verdiğim her nefeste düğümlense de yüreğim seni unutmamak için seni unutmamak için gidiyorum buralardan..
İçimde garip bir hüzünle sensizliğin verdiği bir acıyla hayalimde beklediğim mutlulukla yaşlı gözlerim yaralı kalbim buruk yüreğimle gidiyorum buralardan.
Çaresizlik umutsuzluk ve gözyaşlarım arkamda sızlayan yüreğimse yanıbaşımda gidiyorum buralardan.
Sensizliğin verdiği ızdırap bitmesin diye bütün umutlarım ölsün diye olmayacak ümitler solsun diye isyanlarım son bulsun diye gidiyorum buralardan.
Aldığım her nefeste verdiğim her nefeste düğümlense de yüreğim seni unutmamak için seni unutmamak için gidiyorum buralardan..

Abdulkerim Tiryaki - Gidiyorum Buralardan Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Abdulkerim Tiryaki - Gidiyorum Buralardan Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Abdulkerim Tiryaki - Gidiyorum Buralardan Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Abdulkerim Tiryaki - Gidiyorum Buralardan Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Abdulkerim Tiryaki - Gidiyorum Buralardan Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Abdulkerim Tiryaki - Gidiyorum Buralardan şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;