Abdullah Al Matrood - Kevser Suresi Şarkı Sözleri

Abdullah Al Matrood şarkıcısının popüler şarkılarından Kevser Suresi şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Abdullah Al Matrood - Kevser Suresi Şarkı Sözleri sitemize 30 Temmuz 2019 Salı tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Abdullah Al Matrood - Kevser Suresi Şarkı Sözleri

KEVSER SURESİ
Bismillahirrahmanirrahim
1. İnna a'taynakel kevser
2. Fe salli li rabbike venhar
3. İnne şanieke hüvel'ebter
MEALİ
108 – KEVSER SÛRESİ
Mekke'de nâzil olan bu sûre Kur'ân-ı Kerîm'in vahyin başlangıç döneminde indirilen sûrelerindendir. Kur'ân'ın en kısa sûresi olup 3 âyettir. Yüce Allah'ın, Resulüne lütfettiği feyiz ve bereketi, beşeriyetin gönüllerinde nail olduğu saltanatı beyan eder.
Bismillâhirrahmânirrahîm.
1 – Biz gerçekten sana verdik kevser.
2 – Sen de Rabbin için namaz kıl ve kurban kesiver.
3 – Doğrusu, seni kötüleyendir ebter!
Kevser: Çok hayır demek olup Risâlet, Kur'ân, şefaat makamı, ilim gibi hususları da kapsar. Kevser, ayrıca cennette Peygamberimize verilen bir havuz olup onun ümmeti oradan su içecektir.
Kâfirler; Efendimizin maddî, özellikle manevî neslinin kesileceğini, adının sanının unutulacağını bekleyerek böyle söylemişlerdi. Ama her nesilden yüz milyonlarca tâbii, başta Haremeyn-i Şerîfeyndeki mescidler olarak bütün dünyadaki milyonlarca mescidi dolduran müslüman cemaat, bu sûrenin ifade ettiği ilahî bereketin pek çarpıcı bir örneğidir.

Abdullah Al Matrood - Kevser Suresi Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Abdullah Al Matrood - Kevser Suresi Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Abdullah Al Matrood - Kevser Suresi Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Abdullah Al Matrood - Kevser Suresi Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Abdullah Al Matrood - Kevser Suresi Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Abdullah Al Matrood - Kevser Suresi şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;