Abdullah Özdoğan - Kavak Şarkı Sözleri

Abdullah Özdoğan şarkıcısının popüler şarkılarından Kavak şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Abdullah Özdoğan - Kavak Şarkı Sözleri sitemize 3 Temmuz 2019 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Abdullah Özdoğan - Kavak Şarkı Sözleri

Ulu bir kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy göstermiş. Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına sarılarak yükselmeye başlamış. Yağmurların ve güneşin etkisiyle müthiş bir hızla büyümüş ve neredeyse kavak ağacı ile aynı boya gelmiş. Bir gün dayanamayıp sormuş kavağa:
-Sen kaç ayda bu hale geldin ağaç?
-On yılda, demiş kavak.
-On yılda mı? Diye gülmüş ve çiçeklerini sallamış kabak.
-Ben neredeyse iki ayda seninle aynı boya geldim bak!
-Doğru, demiş ağaç doğru.
Günler günleri kovalamış ve sonbaharın ilk rüzgârları başladığında kabak üşümeye sonra yapraklarını düşürmeye, soğuklar arttıkça da aşağıya doğru inmeye başlamış. Sormuş endişeyle kavağa kabak:
-Neler oluyor bana ağaç?
-Ölüyorsun, demiş kavak.
-Niçin?
-Benim on yılda geldiğim yere, sen iki ayda gelmeye çalıştığın için.
Hayatta erken olmaya çalışan ve olduklarını zanneden insanlar vardır. Onlara kızmayın, onlara sadece sabretmelerini, azmetmelerini ve beklemelerini öğütleyin.

Abdullah Özdoğan - Kavak Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Abdullah Özdoğan - Kavak Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Abdullah Özdoğan - Kavak Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Abdullah Özdoğan - Kavak Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Abdullah Özdoğan - Kavak Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Abdullah Özdoğan - Kavak şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;