Alper - Cuma Namazı Şarkı Sözleri

Alper şarkıcısının popüler şarkılarından Cuma Namazı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Alper - Cuma Namazı Şarkı Sözleri sitemize 12 Kasım 2019 Salı tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Alper - Cuma Namazı Şarkı Sözleri

Yürüyorsun..telaşların omuzlarında..çalışıyorsun umutların köşe başlarında..yaşıyorsun özlemlerin yarınların ardında..gülüyorsun mutlulukların var-yok arası gidip gelmelerde..an'ın bıçak sırtında nefes alıp veriyorsun..aldığın nefes kadar umutlusun,verdiğin kadar huzurlu..
Sürekli sanıyorsun kendini, kalıcı sanıyorsun..oysa bedenini bir andan başka bir ana taşıyamıyorsun..sonraların sonrasında hayallerin..iki dudağının arasında hayatın..alıp verdiğin nefes kadar varsın..nefesin ha bitti ha bitecek..
Varlığını çoğaltıyorsun kendince..biriktiriyorsun, üst üste koyuyorsun, oysa elinde olanlar bitti bitecek..
Kızgın bir kor gibi avucunda kaygıların..şehrin girdaplarında bir varsın bir yoksun..umut ile umutsuzluk çalkalanıp arasında dolanıyorsun..
Kaldırımların sana söyleyeceği yok..kapılar bir yerlere açılmıyor..meydanlar sesine ses katmıyor..sokaklar kalbine çıkmıyor..aynalarda yüzün eskimiş,ağlıyor..
Bilmeden benliğini sivriltmişsin..farkında değilsin umutlarının hepsini cılız nabzına taşımışsın..sesin çöle düşüyor,sözün boşlukta kalıyor..huzurdan az alıyorsun, azalıyorsun her an hüsranın büyüyor..
Bugün cuma..varlığın bayramı bugün…seni var edenin seni severek var kıldığını haykırıkıyor ezanlar..seni sevenlerin ve sevdiklerinin arasına katan Rabbinin,varlığını sadece varlığını,hiç bir şeye sahip olmasan da,hiç bir albenili görüntüye sığınmasan da,hiç koşulsuz kabul ettiğinin habercisi ezanlar..
Olduğun gibi kabul ediliyorsun, iyi ki varsın diyor seni var eden.
Dur şimdi..şimdi dur..kendini kırılgan aynalarda çoğaltmaya çalışan bencilliğini sustur..seni boş sevdaların yokuşuna süren hırsını sakinleştir.. Seni hızına erişemeyeceğin bantlarda koşturanların çağrılarına kulağını kapat. Alışverişi kes, canını ve malını güzel bir alışverişle satın almak istediğini söyleyen Rabbinin kudsiler pazarına koş. Seni ucuza satın almak isteyen bezirgânların elinden kurtar gömleğinin yakasını.
Gürültüyü kes;secdenin sükunetine at özlemlerini..kıskanıp ta seni güya iyliğin için bin bir cezbeyle dünyanın kuyusuna atmak isteyen,atıp ta ardından kanlı gömleğine bakarak yalan yere ağlayacak sahte kardeşlerinden uzağa at kalbini..
Bugün cuma..
Kes, dünyadan ümidini..
Sonsuzluğun pınarına indir kalbini..

Alper - Cuma Namazı Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Alper - Cuma Namazı Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Alper - Cuma Namazı Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Alper - Cuma Namazı Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Alper - Cuma Namazı Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Alper - Cuma Namazı şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;