Canas Evrad - Epey De Zordur Bunu Bellemen Şarkı Sözleri

Canas Evrad şarkıcısının popüler şarkılarından Epey De Zordur Bunu Bellemen şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Canas Evrad - Epey De Zordur Bunu Bellemen Şarkı Sözleri sitemize 11 Eylül 2017 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Canas Evrad - Epey De Zordur Bunu Bellemen Şarkı Sözleri

Verse 1;

Ayevine giden oldu lenduha minör ölümüne koşar adı dili taramalı
Minareleri dikili kelimelerimin inine çok fazla dalmamalı
Buton sert bastı, ritim kastı, yaktı fitili, kesit başa sardı, dumanlardaki adam hattı tarator atına bindi canas taramalısıyla kıçını kırbaçladı!

İhsarı muhaseme sürerim çöz dilimi ki senden bunu dilerim
Kalkanlarım ardına düştü kalak hiç acımam pezevenk ezerim
Dizelerdeki füze hattıma gerilimi ser, fahişe rap''''inle mahlasıma gel
Gücün yeterse it kurşunlarımı eritip yaptığım en sert kalkanı del!

Bok yoluna sokulu kafan salak halbuki ben gelişigüzel yazdım
Yeni nesil mc''''ler gerdanında rap''''e ağlayan mezar kazdım
Sana fazla gelen fazdım bilirim voltajı ani attırdım!
Her ritimde rap olmaz anla bunu ben bunun için 15 sene yattım

Kalabalık hattına girdin bir gece kaç bar yazdım ardına ben
Müterakim birikti ahmak diktim bunu vermez fayda özür dilemen, geri perdelemen, dili kenetlemen, deli bellek olur çene tellemeler, sonu gelmeyecek.
Epey de zordur bunu bellemen!

Verse 2;

Tenkitlerimde tetiklerin kestiği kordalarda yordam iyal pikap etiketi çiftehane bantlı belma künküllerinde katre fetret istekli çok da pek rap dinlemeyene kesitini sussan kaç yazacak?
Sen aklını batıya becerttikçe
Sivri dilli demkeş susmayacak

Fiksiyon iksire diss verir aksine düşse elestine his verir haspamın üstüne gülse heves geri es diye rest bulur inadına düsturu sorsa şu hortumu yosmalık hapsine girdi ritim taraf akdine vur birikim kini narası
Çok gelir aslına bastı gönül dili diksiyon öğretir

Aklıma çal bunu bendeki is politik çapak as lirisis''''tezi sayfalar az geri dur kelimemle bu dansımı seyret için gider her gece kasvet içim dile geldi bu rap yine ritmini buldu dümen kırık harf vagonundaki halini görmeyi isteme sadece çek bunu duy tadı sonra da kendini deş!

Aynaya bakıp da oku bunu wack şahidi ol beyni yakan flow''''un
Popülerlik adına rap''''e züppelik katan mc''''lerin alayına duyurun!
Amerikan özentiliğiyle klip çeken rapçi ego alterlerine ''''pessimistic battle'''' rap dinini piç ruhlarına okuyup okutturun!

Canas Evrad - Epey De Zordur Bunu Bellemen Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Canas Evrad - Epey De Zordur Bunu Bellemen Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Canas Evrad - Epey De Zordur Bunu Bellemen Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Canas Evrad - Epey De Zordur Bunu Bellemen Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Canas Evrad - Epey De Zordur Bunu Bellemen Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Canas Evrad - Epey De Zordur Bunu Bellemen şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;