Ceza - Anneme Şarkı Sözleri

Ceza şarkıcısının popüler şarkılarından Anneme şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Ceza - Anneme Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Ceza - Anneme Şarkı Sözleri

Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah! Islak gözlerin üstüne nur gibi kar yağmış bahçesinde solmadı tek bir çiçek bile kuru kuru dikmek olmaz bir dilek dile! Ölümün önüne geçmek olmaz yok isyan ancak buna kalp dayanmaz ancak farkına varmak gerekir herhangi bir suçlu aranmaz! İlk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim ayım meleğim yıldızım!

Ceza - Anneme Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Ceza - Anneme Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Ceza - Anneme Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Ceza - Anneme Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Ceza - Anneme Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Ceza - Anneme şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;