Doğuş Sinan Coşkun - Ölsem Unutmam Şarkı Sözleri

Doğuş Sinan Coşkun şarkıcısının popüler şarkılarından Ölsem Unutmam şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Doğuş Sinan Coşkun - Ölsem Unutmam Şarkı Sözleri sitemize 26 Aralık 2019 Perşembe tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Doğuş Sinan Coşkun - Ölsem Unutmam Şarkı Sözleri

Sen hiç sana acı veren birini sevdin mi?
Hatta bir daha görüşmemek üzere senden gittiği halde, belki bir gün arar diye bekledin mi onu? Zaman durmaz, zaman hep geçer zaten. Ama sen geçen zamana inat geçmeyen bir yarayla uyandın mı her sabah? Yarı uykulu gözlerle telefona bakmaya çalıştın mı sabahın köründe, ya da gecenin bir yarısında bölünmüş uyku tenefüslerinde? .
Biz çok sevdik be…
Vallahi çok sevdik. Hiçbir şey olmamış gibi hayatımızdan giden, hayatımızı mahveden, katleden birinin bile yasını tutacak kadar çok sevdik. Onlar gününü gün ederken, bizim günümüz geceye karıştı. Çünkü bizim kalbimiz kırıktı, ne zaman alışmaya başlasak battı. Yeniden hatırladık, bir daha ağladık…
Yine de ah etmedik,
Allah'a havale ettik…
Felaket kırdılar bizi, çok feci incittiler…
Bir gün biraz daha hafiflerse acım belki o zaman affeder yüreğim, ama yaşattıklarını ölsem unutmam…

Doğuş Sinan Coşkun - Ölsem Unutmam Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Doğuş Sinan Coşkun - Ölsem Unutmam Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Doğuş Sinan Coşkun - Ölsem Unutmam Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Doğuş Sinan Coşkun - Ölsem Unutmam Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Doğuş Sinan Coşkun - Ölsem Unutmam Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Doğuş Sinan Coşkun - Ölsem Unutmam şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;