Dr. Fuchs - Askerden Mektup Şarkı Sözleri

Dr. Fuchs şarkıcısının popüler şarkılarından Askerden Mektup şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Dr. Fuchs - Askerden Mektup Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Dr. Fuchs - Askerden Mektup Şarkı Sözleri

Bu güne kadar yemin etmedikmi biz Seninle dünya önümüze gelse eğilmek yok Diye aldığım sözler hava bu dünya oldu kara Dağlardayım hergün operasyon var be ana Bir elimde tüfek öbür elimde bomba Sırtımda sırt çantam mavi bere kafamda Bütün dağlarıaştım mayınlardan kaçtım Aklım ve kalbimse hep o sıcak yuvamda Dönmek istiyorum ama şafak daha çok ümitsiz dağlarda dolaştım huzur n darem Bu güne kadar merak etmediysen sen madem İnşallah dönerim de hesabı alırım kardeş havalr attın kafama taktım bu rapi çaktım ah sende baktın Nakarat Gözlerimde damla yaşlar sözlerimde azda taş Hayatım oldu kara bu dünya sanki karaşimdi nerdesin be kardeş sattın beni kalleş Bu rüya bitecek ve tilki bir gün dönecek Bu gece çok soğuk dolu da bastırmaka Pusudayım ve azrailse yoklamakta Yeminliyim mezarım olmayacak bugün burda Kefenim ölçülsün istanbul sokaklarında Ben döneceğim söz verdim sana ana İnşallah allahta yüzümüzü çıkarmaz kara Bizim tilki elbet dönecek derdin Gece gündüz takvim sayar ve beni beklersin Hesap günü gelecek kardeş sen ne dersin Gözümün içine bakar belki yalan söylersin O zayıf kalbime girer belki yenersin Dağlarda kırılan kalbim ve nefretim.

Dr. Fuchs - Askerden Mektup Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Dr. Fuchs - Askerden Mektup Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Dr. Fuchs - Askerden Mektup Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Dr. Fuchs - Askerden Mektup Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Dr. Fuchs - Askerden Mektup Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Dr. Fuchs - Askerden Mektup şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;