Egor Kreed - beregu Türkçe Şarkı Sözü Çevirisi

Egor Kreed şarkıcısının popüler şarkılarından beregu şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Egor Kreed - beregu Türkçe Şarkı Sözü Çevirisi sitemize 10 Ekim 2019 Perşembe tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Egor Kreed - beregu Türkçe Şarkı Sözü Çevirisi

Я смотрю в небо,что оно прячет
Какие секреты,и почему плачет?
Поговорю с Богом,пускай прошу глупость
Побыть с ней рядом, хоть на минуту
Ты всегда будешь светом, а я твоей тенью
Словами ранила больно,оказалось смертельно
Счастье было так близко,и мы это знаем
Себя виню я за это,ведь мы ценим, когда теряем

Припев (х2)


Я берегу, тебе внутри разбитой души
Не знаю кто за нас все решил
Просто,зато, что счастья лишил
Прости

Gökyüzüne bakıyorum,ne saklıyor. Hangi sırla ve neden ağlıyor? Allahimla konuşayım, saçma şey isteyeceğim onun yanında bir dakika kalayım diye. Sen herzaman ışık olacaksın, ben ise gölgen Sözülerin ağrıttı çok ağrıdı ölümce Mutluluğumuz çok yakındı, ve biz bunu biliyorduk kendimi suçluyorum bunun için biz kadrini biliyoruz kaybettiğimiz zaman.

Ben saklıyorum seni kırık ruhumda bilmiyorum kim bizim için hak ediyor
Affet. Seni mutluluktan geçirdim.

Egor Kreed - beregu Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Egor Kreed - beregu Türkçe Şarkı Sözü Çevirisi hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Egor Kreed - beregu Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Egor Kreed - beregu Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Egor Kreed - beregu Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Egor Kreed - beregu şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;