Ferman Toprak - Cancağazım(seni Seviyorum) Şarkı Sözleri

Ferman Toprak şarkıcısının popüler şarkılarından Cancağazım(seni Seviyorum) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Ferman Toprak - Cancağazım(seni Seviyorum) Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Ferman Toprak - Cancağazım(seni Seviyorum) Şarkı Sözleri

Ben seni sevmesem arar mıyım
Seni sevmesem sorar mıyım
Kurduğum bütün hayalleri
İkimize kurar mıyım
Olur mu be cancağızım ben seni sevmez miyim
Azrail gelse senin yerine bu canı vermez miyim
Seni seviyorum seni seviyorum sevmesem kızar mıyım
Sevmesem adına gülüm dermiyim şarkılar yazar mıyım

Benim bu dünyaya gelmem için sen o kurban olduğum Allaha kaç kereler oturup dua ettinki şimdi ölmem için beddua edesin ki Allah ta bunu görsün kabul etsin, biz bu senin seviyoruz, sevdik, daha flört aşamasındayız, dediğin aşk hikayelerini çok ama çok önceden yüreğimizde aslanlar gibi, delikanlılar gibi taşımasını bilerek sevdik, eskiler bizi tanır yenilerde bizi örnek alır, her dost muhabbetinde ferman toprağının adı geçerse herkes bizden mutlulukla, adamlıkla, delikanlılıkla anar, yine de bunları boşver seni seviyorum, seni sevmesem hiç arar mıyım, seni sevmesem bu şiirleri yazar mıyım..

Ferman Toprak - Cancağazım(seni Seviyorum) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Ferman Toprak - Cancağazım(seni Seviyorum) Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Ferman Toprak - Cancağazım(seni Seviyorum) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Ferman Toprak - Cancağazım(seni Seviyorum) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Ferman Toprak - Cancağazım(seni Seviyorum) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Ferman Toprak - Cancağazım(seni Seviyorum) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;