Funda Arar - Aşk Olsun Şarkı Sözleri

Funda Arar şarkıcısının popüler şarkılarından Aşk Olsun şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Funda Arar - Aşk Olsun Şarkı Sözleri sitemize 20 Şubat 2019 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Funda Arar - Aşk Olsun Şarkı Sözleri

Türk pop müziğinin emektar isimlerinden birisi de Funda Arar, 2017 yılında tekli çalışması Aşk Olsun şarkısının sözlerini ve müziğini Eflatun hazırlamıştır. Şarkı için çekilen video klibin çekimleri İspanya'da tamamlanmıştır, şarkıcıya bu klip çekimlerinde kızı rolü olarak 12 yaşındaki Carla Garcia eşlik etmiştir. Genç Garcia'nın yanısıra şarkının klibinde 42 yaşındaki Rob McLoughlin de rol almıştır. Çok başarılı bir video klip çekilmiş olan videosunu izleyebilir ve şarkının sözlerini bu yazımızda okuyabilirsiniz.
Giderken her şeyi toplayıp
Çektin gittin sanıyorsun
Halbuki bende koca bir aşk unuttun
Ah bilmiyorsun
Giderken her şeyi alıp
Çektin gittin sanıyorsun
Halbuki bende koca bir sen unuttun
Ah bilmiyorsun
Okyanusta ölmez de insan
Gider bir kaşık sevdada boğulur
Ateşlerde yanmaz da insan
Cayır cayır aşkta kavrulur
Ben seni bir yıl değil
Bir gün değil
Bir an bile
Görmeden yapamazken
Sen kalkmış bana
Unut diyorsun
Kalbim anlamıyor
Aşk olsun...

Funda Arar - Aşk Olsun Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Funda Arar - Aşk Olsun Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Funda Arar - Aşk Olsun Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Funda Arar - Aşk Olsun Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Funda Arar - Aşk Olsun Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Funda Arar - Aşk Olsun şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;