Fundyy - Başka Gözlere Baktığında Beni Gör Şarkı Sözleri

Fundyy şarkıcısının popüler şarkılarından Başka Gözlere Baktığında Beni Gör şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Fundyy - Başka Gözlere Baktığında Beni Gör Şarkı Sözleri sitemize 2 Kasım 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Fundyy - Başka Gözlere Baktığında Beni Gör Şarkı Sözleri

Seneler geçse sen benden geçsen bu yaralı kalpte kazınır kalır o adın Çok büyük konuştun yar ama sen beni ne ölü ne diri unutamazsın.. Bana kaldı kurumuş güller kitabımda,kurudu gönül pınarımda yoksunya Sen mesut ol ben razıyım amma sana ,ah ettim nihavend şarkılarda.. Başka gözlere baktığında beni gör,varsın ben bakayım yarınlara kör İbadetin oldu beni ağlatmak,haramsa esmer tenini sarmak!

Fundyy - Başka Gözlere Baktığında Beni Gör Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Fundyy - Başka Gözlere Baktığında Beni Gör Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Fundyy - Başka Gözlere Baktığında Beni Gör Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Fundyy - Başka Gözlere Baktığında Beni Gör Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Fundyy - Başka Gözlere Baktığında Beni Gör Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Fundyy - Başka Gözlere Baktığında Beni Gör şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;