Gazapizm - Aniden (ft. Zorba) Şarkı Sözleri

Gazapizm şarkıcısının popüler şarkılarından Aniden (ft. Zorba) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Gazapizm - Aniden (ft. Zorba) Şarkı Sözleri sitemize 20 Şubat 2019 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Gazapizm - Aniden (ft. Zorba) Şarkı Sözleri

Gazapizm :Ölüm korkusu damarlarına işlendiği dakikaHaz vermez hiç birşey her düşünce kaçmaktan yana .Sana banada kalmaz hani kara borsada ölüm aniBana sorsalar gülüm yani umut kirli hayat faniArşivlenir hepsi gözlerimin gördüğü karakollarBana yollar dar gelir lan yorganımda tanyeliYastığımda can çekişen dört kişilik tranvalarÇok çelişik hatıralar kursunlarla ağlayanlarBak bilader kimse bilmez burda günler geçmezÇokda sevmez sorunlarla şokta yetmez ayılmazsanKolpa yapan kankalarla zorla atan damarlarlaYolda kalan silahlarla ben savastım sen kaçardınKan kusardım ölüm çok yakın sende gün sayardınKaybolan her sözü yasakladımmı günler ağlatırBastırırsa korku savrulursa zorluk olur ..Dert bulursa kimse yoktur ses duyarsan filmi durdur ..Aniden ben ses duyarsam düşte görmeden .Her solukda hükmeden duman bende öncedenGörmedimki kim gelen yürürken eldi dert keder veDerbederse sokaklarda gün gelince iş biterZorba :Maziden bir ünlem elbet karşılar seniÖnünde kafanı karıştıran bir insan seliBir savaş yeri ama bu sefer bir ben yokKalp atışlarında artış olursa gel bizden sor.Bende bir ben gitti madem çek ve bitsin son irademTüfekler kuşanmış bir nesle karşı tüm ihanetSorgulardım rüyalarımı sorgulardım gün ve günAsılan suratlardan hayır yok susma gülSinirlerim bozuldu kafana dönecek her bir namluCanına can katmaz fani dünya herkez ölcek .Ve hepsi görcek iktidarın sahibini zorbaa !Yolla gelsin yumruklarıma dizi tutturdumAra sokaklarda kara hayatlar parlarkenArardım kankalarımı sokaklarda harlarkenNedensz pişmanlıklar yaşarım yara açarkenSon bir bomba koyabilirim sınırdan kaçarkenİşkencelerde haykırıslar kabusuİstersende gelme moruk işte ben buyumMani olamam artık manyaklaşmış beynimeNolucakki sanki en fazla girer beynineGazapizm :Aniden ben ses duyarsam düşte görmeden .Her solukda hükmeden duman bende öncedenGörmedimki kim gelen yürürken eldi dert keder veDerbederse sokaklarda gün gelince iş biterZorba :Maziden bir ünlem elbet karşılar seniÖnünde kafanı karıştıran bir insan seliBir savaş yeri ama bu sefer bir ben yokKalp atışlarında artış olursa gel bizden sor .Gazapizm :Aniden ben ses duyarsam düşte görmeden .Her solukda hükmeden duman bende öncedenGörmedimki kim gelen yürürken eldi dert keder veDerbederse sokaklarda gün gelince iş biterZorba :Maziden bir ünlem elbet karşılar seniÖnünde kafanı karıştıran bir insan seliBir savaş yeri ama bu sefer bir ben yokKalp atışlarında artış olursa gel bizden sor .


Gönderen: Kentacdis

Gazapizm - Aniden (ft. Zorba) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Gazapizm - Aniden (ft. Zorba) Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Gazapizm - Aniden (ft. Zorba) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Gazapizm - Aniden (ft. Zorba) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Gazapizm - Aniden (ft. Zorba) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Gazapizm - Aniden (ft. Zorba) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;