Haluk Levent - İzmir Marşı Şarkı Sözleri

Haluk Levent şarkıcısının popüler şarkılarından İzmir Marşı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Haluk Levent - İzmir Marşı Şarkı Sözleri sitemize 29 Nisan 2018 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Haluk Levent - İzmir Marşı Şarkı Sözleri

I·zmir'in Dağlarında Çiçekler Açar(x2)
Altın Güneş Orada Sırmalar Saçar(x2)
Bozulmuş Düşmanlar Yel Gibi Kaçar(x2)
Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
Adın Yazılacak Mücevher Taşa(x2)

I·zmir'in Dağlarında Oturdum Kaldım(x2)
Şehit Olanları Deftere Yazdım(x2)
Öksüz Yavruları Bağrıma Bastım(x2)
Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
Adın Yazılacak Mücevher Taşa(x17)


Milli Mücadeleye destek olmak için canı pahasına savaşan Karakol Cemiyeti'nden Yenibahçeli Şükrü'ye, Hamza Grubu'ndan Yüzbaşı Seyfettin'e, Mim Mim Grubu'ndan Topkapılı Mehmet Cambaz'a selam olsun. İmalat-ı Harbiye'den Eyüp Bey'e, Berzenci Grubu'ndan Ahmet Berzenci'ye, Ferhat Grubu'ndan Mustafa İzzet' selam olsun. Kuva'cı kahramanlar; Yahya Kaptan'a Ali Çetinkaya'ya, Şahin Bey'e, Sütçü İmam'a ve Ahmet Hulusi Efendi'ye selam olsun. Kadınlarımız Ayşe Çavuş'a, Halime Çavuş'a, Asker Saime'ye, Melek Hanım'a, Tayyar Rahime'ye, Kara Fatma'ya ve Gördesli Makbule'ye bin selam olsun. Daha önce Çanakkale'de, Conkbayırı'nda, Kemalyeri'nde ve daha sonra Adana'da, Maraş'ta, Sakarya'da, Urfa'da, Afyon'da, Antep'te ve İzmir'in dağlarında Mustafa Kemal'lere selam olsun, selam olsun, selam olsun..

Haluk Levent - İzmir Marşı Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Haluk Levent - İzmir Marşı Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Haluk Levent - İzmir Marşı Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Haluk Levent - İzmir Marşı Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Haluk Levent - İzmir Marşı Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Haluk Levent - İzmir Marşı şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;