İlyas Yalçıntaş - Yağmur (feat. Aytaç Kart) Şarkı Sözleri

İlyas Yalçıntaş şarkıcısının popüler şarkılarından Yağmur (feat. Aytaç Kart) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. İlyas Yalçıntaş - Yağmur (feat. Aytaç Kart) Şarkı Sözleri sitemize 20 Şubat 2019 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

İlyas Yalçıntaş - Yağmur (feat. Aytaç Kart) Şarkı Sözleri

Türk pop müziğinin yeni seslerinden birisi olan genç ve yakışıklılığıyla genç kızların sevgisinin kazanan İlyas Yalçıntaş 2018 yılının başında tekli çalışması olan Yağmur'u sevenleriyle buluşturdu. Bu şarkıyı seslendirirken İlyas Yalçıntaş'a Aytaç Kart eşlik etmiştir. Şarkıya çekilmiş olan video klip, NETD youtube sayfasında yayınlanmıştır. Sitemizde Yağmur şarkısının sözleriyle birlikte resmi video klibi de izleyebilirsiniz. Şarkıyla alakalı yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi bekliyoruz.
Sen yorgun düşmüş kara ayaz
Aşka suskun
Yok başka bir yol kanatların
Rengi solgun
Bilsem kendimden uzaktayım
Dönmem harbinden ıraktayım
Kalbimden at
Varmaz elim
Yaşlı gözüm aşka küsüm
Derdinle çok yandı tenim
Yağmur senin gül bahçenim
Sen de benim
Söz & Müzik: İlyas Yalçıntaş
Düzenleme: Aytaç Kart
Yönetmen: Hasan Kuyucu

İlyas Yalçıntaş - Yağmur (feat. Aytaç Kart) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: İlyas Yalçıntaş - Yağmur (feat. Aytaç Kart) Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi İlyas Yalçıntaş - Yağmur (feat. Aytaç Kart) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
İlyas Yalçıntaş - Yağmur (feat. Aytaç Kart) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

İlyas Yalçıntaş - Yağmur (feat. Aytaç Kart) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. İlyas Yalçıntaş - Yağmur (feat. Aytaç Kart) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;