İsmail Yk - Tansiyon Şarkı Sözleri

İsmail Yk şarkıcısının popüler şarkılarından Tansiyon şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. İsmail Yk - Tansiyon Şarkı Sözleri sitemize 20 Şubat 2019 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

İsmail Yk - Tansiyon Şarkı Sözleri

İsmail YK, 2018 yılında çıkardığı albüm ile aynı ada sahip olan Tansiyon şarkısını albümün çıkış şarkısı olarak belirledi. 16 Haziran'da şarkının video klibi youtube platformunda sevenleriyle buluştu. Tansiyon şarkısının video klibi 2 hafta içerisinde 3 milyondan fazla izlenmeye ulaşmıştır.
Söz ve müziğini İsmail YK'nın hazırladığı şarkının aranjesini de İsmail YK üstlenmiştir. Bunun yanında şarkıyı seslendirirken, İsmail YK'ya vokalde Zeynep Yurtseven, Dila Yurtseven, Yasemin Altıncık ve Esra Sharmatic de eşlik etmektedir. Musicom etiketiyle çıkarılan şarkının büyük beğeni toplayan video klibinin yönetmen koltuğunda ise Özkaan Şen oturmuştur. Tansiyon şarkısının sözlerini ve şarkıya çekilmiş olan video klibi bu yazımızın içerisinde bulabilirsiniz. Biz İsmail YK'nın Tansiyon şarkısını ve video klibini çok beğendik, sizlerin de şarkı hakkındaki değerlendirmelerinizi heyecanla bekliyoruz.
 
Bayıldım düştüm tatlım hadi beni kaldır, kaldır
Nefesini yüzüme üfle hadi durma durma yap, yapıştır
Ummm azıcık ucundan ummm bal dudağından
Parmaklarımın ucu bak tir tir titriyor
Kan şekerim düştü sanki damarlar çekiliyor
Offf başıma, başım dönüyor sanki
Senden uzak kalında neler olmuyor ki
Tansiyonum çıkıyor, ateşim yükseliyor, şekerimde düşüyor
Tatlı bela
Tansiyonum çıkıyor, ateşim yükseliyor, şekerimde düşüyor
Tatlı bela
Seni varya haydi de haydi yok musun ya haydi de haydi
Gıcır gıcır aynalısın gönlümün fırtınasısın
Derinden haydi de haydi yürekten haydi de haydi
Oyna bastır alttan üsten, bitmişim zaten
Ahh nerede off nerede
Aklım gitti tersine
Yıkıldım, takıldım sonumu bilmem ki
Öyle de zor böyle de zor
Oldum sana tiryaki
Senden uzak kalınca neler olmuyor ki
Tansiyonum çıkıyor, ateşim yükseliyor, şekerim de düşüyor
Tatlı bela

İsmail Yk - Tansiyon Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: İsmail Yk - Tansiyon Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi İsmail Yk - Tansiyon Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
İsmail Yk - Tansiyon Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

İsmail Yk - Tansiyon Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. İsmail Yk - Tansiyon şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;