Leyla Yıldırım - Ben Safa Denizinde Şarkı Sözleri

Leyla Yıldırım şarkıcısının popüler şarkılarından Ben Safa Denizinde şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Leyla Yıldırım - Ben Safa Denizinde Şarkı Sözleri sitemize 7 Şubat 2020 Cuma tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Leyla Yıldırım - Ben Safa Denizinde Şarkı Sözleri

Ben safa denizinde tuz gibi eridim.Bende artık ne küfür kaldı ne iman ne tam inanç nede şüphe
Gönlümün içinde bir yıldız belirdi öyle bir yıldız ki;o yıldızda yedi kat gök kayboldu gitti.

Der bahr kudahtam hem çün nemek.Ne kufri ne iman ne yakin mendo ne şek an der dil iman sitari peydaşud kum keşt deren sitari her heft felek.

Leyla Yıldırım - Ben Safa Denizinde Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Leyla Yıldırım - Ben Safa Denizinde Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Leyla Yıldırım - Ben Safa Denizinde Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Leyla Yıldırım - Ben Safa Denizinde Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Leyla Yıldırım - Ben Safa Denizinde Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Leyla Yıldırım - Ben Safa Denizinde şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;