Leyla Yıldırım - Bu Aşk Bir Padişahtır Şarkı Sözleri

Leyla Yıldırım şarkıcısının popüler şarkılarından Bu Aşk Bir Padişahtır şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Leyla Yıldırım - Bu Aşk Bir Padişahtır Şarkı Sözleri sitemize 5 Nisan 2020 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Leyla Yıldırım - Bu Aşk Bir Padişahtır Şarkı Sözleri

Bu aşk, bir padişahtır, sancağı görünmez. Bu Hakk'ın Kuran'ıdır, ayetleri, esrarı gizlidir. Her aşık, aşk avcısından bir ok yemiştir. Kan ağlar, kan yutar, fakat yarası görülmez.

İn eşk şahıstu rüyeteş peydanist.Kur'an Hakkastu ayeteş peydanist.Her aşıka zin sayyat tiri hurdest.Hun mi hureda cerahateş peydanist.

Leyla Yıldırım - Bu Aşk Bir Padişahtır Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Leyla Yıldırım - Bu Aşk Bir Padişahtır Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Leyla Yıldırım - Bu Aşk Bir Padişahtır Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Leyla Yıldırım - Bu Aşk Bir Padişahtır Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Leyla Yıldırım - Bu Aşk Bir Padişahtır Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Leyla Yıldırım - Bu Aşk Bir Padişahtır şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;