Leyla Yıldırım - Hekimi Büyüleyen Şarkı Sözleri

Leyla Yıldırım şarkıcısının popüler şarkılarından Hekimi Büyüleyen şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Leyla Yıldırım - Hekimi Büyüleyen Şarkı Sözleri sitemize 7 Şubat 2020 Cuma tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Leyla Yıldırım - Hekimi Büyüleyen Şarkı Sözleri

Hekimi büyüleyen, onun gönlünü kapan bir güzele, hekim ne ilaç verebilir? Ona nasıl bir ilaç tavsiye edebilir? O sevgili güzelliğinin bir zerresini gösterse, vallahi, o hekime de bir baska hekim gerekir.

Ura darub tabib çün fermayed.Yeki zerresi husni hişe ger bermayed.Vallah ki tabib ran tabibi bayed.

Leyla Yıldırım - Hekimi Büyüleyen Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Leyla Yıldırım - Hekimi Büyüleyen Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Leyla Yıldırım - Hekimi Büyüleyen Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Leyla Yıldırım - Hekimi Büyüleyen Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Leyla Yıldırım - Hekimi Büyüleyen Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Leyla Yıldırım - Hekimi Büyüleyen şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;