Mehmet Can - Neylesin Şarkı Sözleri

Mehmet Can şarkıcısının popüler şarkılarından Neylesin şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Mehmet Can - Neylesin Şarkı Sözleri sitemize 7 Şubat 2020 Cuma tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Mehmet Can - Neylesin Şarkı Sözleri

Ey bütün mahlûkatın yaratıcısı, ey bütün efendilerin efendisi. Ey dualara cevap veren Allah'ım. Biz Muhammed ümmeti senin merhametine sığındık. Aczimizi kavrayamadığımız için döndürme yüzünü bizden. Sen bizleri sevmezsen kimler sevsin Allah'ım. Sen sevmedikten sonra neylesin Yunus cenneti. Neylesin vaad ettiğin huri kızları. Sen razı olmazsan çevreleyip kuşatmazsan hele de rahmet nazarıyla bakmazsan mahşerde neylesin Muhammed S.A.V. neylesin ümmet-i Muhammed. Ey cömertlik ve ihsan sahibi. Ey azamet ve ululuk sahibi. Gerçek sultan senken başka sultanlara boyun eğdik. Senden gelen ihsanları kullarından zannettik. Asıl zenginlik asıl azamet asıl kerem sahibi sensin. Sen Ğafursun Rahimsin. Her dönüşten sonra yine sana gelsek affedensin. Affeder misin Allah'ım?
Ey her şeyin kendisine boyun eğdiği ey her şeyin kendisine döndüğü, ey her şeyin kendisine yöneldiği bizi sana döndür ki, alınlar kalkmasın secdeden. Sen bizi huzuruna layık görmezsen biz senin kıblende sana secde edebilir miyiz? Bizi evinde görmek istemezsen Kâbe'ye bir adım dahi atabilir miyiz atabilir miyiz Allah'ım? Ey kullarına yeten ey kullarının dertlerine her türlü devayı veren. Ey sevilenlerin en hayırlısı olan Allah'ım. Kullarına ihsanlar verdin. Her baharda çiçeklerle donattın kâinatı. Konuk olduğumuz şu dünyada sen kullarına ne güzel mihmandar oldun. Sen mihmandarların da en hayırlısısın. Şükürden âciz olan biz kulların hep istedik sen hep verdin. Cömertlikle ikram ettin. Sen bizleri pek çok sevdin. Ne çok sevdin Allah'ım. Asıl zenginlik asıl azamet asıl kerem sahibi sensin sen Ğafursun Rahimsin. Her dönüşten sonra yine sana gelsek affedensin. Affeder misin Allah'ım?
Ey ahdinde vefalı, ey vefasında kuvvetli olan, sen ki âlemlere rahmet olan resul-ü Zişana makam-ı Mahmud'u vaad ettin ki bunu vereceksin. Sen her ezan-ı Muhammediden sonra bunun için sana el açan mü'minleri geri çevirmeyeceksin. Şüphesiz ki sen vaadinden dönmezsin. Habibinin gönlüne ümmet sevgisi salan sen. Kimbilir onun sevdiklerini ne çok seversin. Asıl sen sevdin Muhammed'in yetimlerini. Zaten sen sevmezsen, sen bizleri affetmezsen neylesin Muhammed S.A.V.Neylesin ümmet-i Muhammed. Sen bütün noksan sıfatlardan münezzehsin. Senden başka ilah yok ki bize imdad etsin. Her dönüşten sonra yine sana gelsek affeder misin? Affeder misin Allah'ım?

Mehmet Can - Neylesin Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Mehmet Can - Neylesin Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Mehmet Can - Neylesin Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Mehmet Can - Neylesin Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Mehmet Can - Neylesin Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Mehmet Can - Neylesin şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;