Mehmet Özata - Hasbihal Şarkı Sözleri

Mehmet Özata şarkıcısının popüler şarkılarından Hasbihal şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Mehmet Özata - Hasbihal Şarkı Sözleri sitemize 19 Şubat 2020 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Mehmet Özata - Hasbihal Şarkı Sözleri

Öldüm zannediyorum ama hikmete bak ki hissediyorum. Bir hiç değilim çünkü ben hâlâ yaşıyorum. Yaslanmışım sağ yanıma. Sual meleklerini bekliyorum. Başucumda Kur'an okuyorlar hem de ağlıyorlar duyuyorum. Birazdan gidecekler. Hiçbiri kalmayacak yanımda. Bir ışık ararım kabrimin zindan karanlığında. Bu haleti hissetmeye çalışmıştım kısacık hayatımda. Acaba ne olacağım diye ebede giden mekânda. Melekler geldiler ve Rahman namına kalk dediler. Kısacık hayatımdan pek uzun sual ettiler. Hatta unuttuğum en gizli halimi de sergilediler. İnkâr etmek ne mümkün. Bütün azalarım şahitlik ettiler. Sualler bitmişti, hakkımda verilecek hükme razıydım. Ebediyet ülkesinde herkes gibi ben de kayıtlıydım. İki yol açtılar birisi korkuttu. Ötekine hayran kaldım. O yolları tercih hakkım yok. Çünkü dünyada kullandım. Herkesin bir yere kaçtığı o dehşetli günde kalmayacak insanların gözlerinde perde Hani çok sevdiğin dünya lezzetlerin nerede. Ellerim bomboş. Getiremedim hiçbirini peşimden. Orada bir endişe var insanların gözünde. Bekletirler gözyaşı ve kan ter içinde. Acaba halim nicedir Sırat köprüsünde titredim geçme sırası bana da geldiğinde. Yıllardır hasretiyle yandığım Efendime baktım, gözlerim onu aradı. Çünkü başka yok dermanım. Eğer bulamazsam işte ben o zaman yandım. Cehennem içinde yükselir günahkâr feryadım. Affet Allah'ım.

Mehmet Özata - Hasbihal Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Mehmet Özata - Hasbihal Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Mehmet Özata - Hasbihal Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Mehmet Özata - Hasbihal Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Mehmet Özata - Hasbihal Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Mehmet Özata - Hasbihal şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;