Mehmet Özata - Özlüyorum Seni Şarkı Sözleri

Mehmet Özata şarkıcısının popüler şarkılarından Özlüyorum Seni şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Mehmet Özata - Özlüyorum Seni Şarkı Sözleri sitemize 19 Şubat 2020 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Mehmet Özata - Özlüyorum Seni Şarkı Sözleri

Nereye gidiyoruz bu halimizle, ölüm aklımıza neden hiç gelmiyor? Rıza kazanılır amel-i salihle. Öyleyse insanlar niçin duruyor. Herkes biliyor, bak gözünün önünde genç ihtiyar hiç de fark etmiyor. Ölümün korkusu var gözlerimizde. Hastalık bu hali hep hatırlatıyor. Azrail'e meydan okuyabilen var mı ki? Çaresi yok emaneti geri vermemenin. Beka arzusu kalpten sökülebilir mi ki. Hali haraptır dünyayı gaye edinenin. Gençliğe güvenerek günah işlenmez. Yasakları çiğnemek tatlı mı geliyor? Nefse hiçbir zaman itimad edilmez. Kabirleri dinle. Nidalar yükseliyor. Mü'mine hanım olmanın yolunu bilir misin? Fedakâr olacaksın hayatının her anında. Dünyaya sırt dönmeyince Hakka yönelemezsin. Mücadelesiz zafer olmaz batılla savaşta. Oysa sen İslamiyetin nazinane çiçeğisin. Karanlık devirlerdeki halini hatırlar mısın, anneler sizleri nasıl toprağa bırakabilsin. Çöl kumlarına sor da gözyaşlarını anlatsın. Rabbin soruyor sen kendini rezil ediyorsun. İffetin senin için bir hazine değil midir ki. Gözlere seyirlere ne kazandığını biliyor musun? Tevbesiz hayat cehennemi çeker tabii ki. Ama ümitsizlik yok bizim mukaddesatımızda. Çaresizliğe düşerek sancıdan kıvranır mısın? En günahkâr olduğun karamsar anlarında Rabbinin huzurunda ellerini açar mısın?

Mehmet Özata - Özlüyorum Seni Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Mehmet Özata - Özlüyorum Seni Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Mehmet Özata - Özlüyorum Seni Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Mehmet Özata - Özlüyorum Seni Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Mehmet Özata - Özlüyorum Seni Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Mehmet Özata - Özlüyorum Seni şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;