Muhammed Güneş - Ben Miyim Biz Miyiz Şarkı Sözleri

Muhammed Güneş şarkıcısının popüler şarkılarından Ben Miyim Biz Miyiz şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Muhammed Güneş - Ben Miyim Biz Miyiz Şarkı Sözleri sitemize 10 Ağustos 2015 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Muhammed Güneş - Ben Miyim Biz Miyiz Şarkı Sözleri

Gördün halimi aşktan daha kördüğüm bir bana bak ben miyim biz miyiz ya da ardık hiç miyiz o günden sonra bana dönmez dedim bekledim sabrettim bir gün daha ekledin bugünlerde geçer elbet bu benim tesellim geçmiyor daha çok yaram kanıyor aşk istediğimi gelip elimden alıyor artık bir tesellim kalmıyor
Bir bana bak ben miyim biz miyiz bu nasıl bir aşktır ah gördüğüm kördüğüm bir yola düştüm ben anladım olmuyor yine kokun her yanım son defa görsem seni kokuna muhtacım . . .

Muhammed Güneş - Ben Miyim Biz Miyiz Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Muhammed Güneş - Ben Miyim Biz Miyiz Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Muhammed Güneş - Ben Miyim Biz Miyiz Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Muhammed Güneş - Ben Miyim Biz Miyiz Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Muhammed Güneş - Ben Miyim Biz Miyiz Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Muhammed Güneş - Ben Miyim Biz Miyiz şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;