Mümin Sarıkaya - Ben Yoruldum Hayat Şarkı Sözleri

Mümin Sarıkaya şarkıcısının popüler şarkılarından Ben Yoruldum Hayat şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Mümin Sarıkaya - Ben Yoruldum Hayat Şarkı Sözleri sitemize 7 Ekim 2015 Çarşamba tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Mümin Sarıkaya - Ben Yoruldum Hayat Şarkı Sözleri

Ben yoruldum hayat gelme üstüme,
Diz çöktüm dünyanın namert yüzüne,
Gözümden gönlümden düşen düşene,
Bu öksüz başıma göz dağı verme.

Ben yanıldım hayat vurma yüzüme
Yol verdim sevdanın en delisine,
O yüzden ömrümden giden gidene,
Şu yalnız başımı eğdirme benim.

Ben pişmanım hayat sorguya çekme,
Dilersen infaz et kar etmez dilime,
Sözlerim ağırdır dokunur kalbe,
Şu suskun ağzımı açtırma benim.

Mümin Sarıkaya - Ben Yoruldum Hayat Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Mümin Sarıkaya - Ben Yoruldum Hayat Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Mümin Sarıkaya - Ben Yoruldum Hayat Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Mümin Sarıkaya - Ben Yoruldum Hayat Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Mümin Sarıkaya - Ben Yoruldum Hayat Şarkı Sözüne toplamda 7 yorum yapılmıştır. Mümin Sarıkaya - Ben Yoruldum Hayat şarkı sözüne yorum yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;

melejik
22.09.2020

yasyn karakaslar dediklerine katylyyorum we Bände ýoruldum haýat gälme artyk ustüme

Meleksu Elinden
31.10.2019

Mumin Sarikaya yozgatli hemserim. Aslini bozmayan halktan biri....Allah yolunu acik etsin. Amin..

Youtuber
31.10.2019

Demek ki neymiş klipte orasını burasını açan kızlar olmadan da 200 milyon küsür izlenebiliyormuş:)

Alican Biricik
31.10.2019

Bu şarkıyı dinlerken hep babam aklıma geliyor Allah hiç kimseye babasız bırakmasın

Yasin Karakaşlar
31.10.2019

Bunu okuyan kişi ; Belki seni tanımıyorum...Şu an kiminle nerde neler yapıyorsun bilmiyorum..Ama tek bildiğim ; Bu dünyada yaşayan herkes gibi seninde canını sıkan bazı şeyler oldu.. Birincisi ; Canını sıkan her neyse o şeyin geçeceğini unutma..İkinciside ; Sen her zaman çok değerlisin...Son olarakta şunu unutma ; Sen nelerin üstesinden gelemedinki, bununda gelirsin. !!

Emrah Batur
31.10.2019

İçim kan ağlıyorken insanlara karşı her şey yolundaymış gibi davranmaktan yoruldum. Dizi filmlerde oynayanlara oyuncu diyorlar bilmiyorlar en kral rolü benim gibiler oynuyor.

İskender Büyük
31.10.2019

İlk önce sana seni sevdiğini söyleyecek, senin için uğraşacak, seni mutlu edecek, sana sarılacak, seni öpecek, sana istediğin her şeyi verecek. Hediyeler alacak, seninle uyuyacak, gezecek, birlikte kahkahalar atacaksınız .Sonra yemek, sonra resim , her şeyi birlikte yaşayacaksınız . Ayakların yerden kesilecek, herkese onu anlatacaksın, hatta ondan başka hiçbir şeyi konuşmayacaksın.